Haberler

Başardığınız An’ları Yeni Ford Focus’la paylaşın




Yeni Ford Focus’un www.basardigiman.com adresindeki uygulamasıyla imkansızı başardığınız anları sevdiklerinizle paylaşabileceksiniz!

Mezun olduğunuz, evlendiğiniz, havalı bir yemek yaptığınız, yamaç paraşütüyle atladığınız ya da uzun süredir düşlediğiniz bir geziye çıktığınız, yani kısacası size imkansız görünen her şeyi “Başardığım An!” dediğiniz en güzel 10 kareyi, Facebook ya da Instagram üzerinden www.basardigiman.com adresine yükleyerek, eğlenceli bir videoya sahip olabilir, sosyal medya hesaplarınızdan bu videoyu paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, Başardığım An uygulaması bittiğinde yapılacak çekilişte 1000 kişi kendi basılı fotoğraf albümünü kazanacak. “İmkansız” görünen pek çok şeyi kolaylıkla yapan Yeni Ford Focus’umuzun çok beğenilen uygulaması 15 Ocak 2015 tarihine kadar devam ediyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu