Haberler

BMW 1 Serisi makyajlanıyor




BMW, giriş seviyesi modeli olan 1 serisinin makyajlı hali üzerinde çalışırken, test sırasında otomobilin kamuflajlı fotoğrafları çekildi. Önümüzdeki 4 yıl boyunca 1 serisini temsil edecek model radikal değişikliklere uğramayacağa benziyor olsa da otomobilin ön yüzünde birtakım değişikliklere gidilmiş.

Casus fotoğraflara göre mühendisler ve tasarımcılar otomobilin arka tasarımı üzerinde de çalışmışlar. Beklenen o ki; model, 2 serisine benzer bir görünüme bürünecek.  2 otomobil de aynı altyapıyı paylaştıklarından görünümlerinin de benzemelerini olağan karşılamak gerek.

Arka stoplara geçtiğimizde led şeritlerin kullanıldığı görünse de herhangi bir çıkarımda bulunmak şu an için erken.

Modelin içerisine geçildiğinde çok bir değişikliğe rastlanmasa da göğüsteki kamuflajdan anlaşılacağı üzere göğüs kısmında değişiklik göreceğiz. Güncel haliyle kıyasladığımızda yeni iDrive ekranıyla birlikte içerideki ekranın şeklinde de değişiklik olacak. Dikdörtgenimsi bir yapıdaki ekran makyajla birlikte daha oval hatlara bürünerek sportif bir hava katacak.

Yeni 3 silindirli motor 1 serisinde de görev yapacak

Güncel 1.6 litre turbo beslemeli motor yerini  3 silindirli 1.5 litrelik turbo beslemeli motora bırakacak. Bu yeni motor 2 serisi Active Tourer ve Mini modellerinde de kullanılmakta olan motorun aynısı.

Modelin güçlü versiyonları güncel motorlarını üretimin bitene kadar kullanmaya devam edecekler.

2015 Mart ayında üretimi başlayacak makyajlı kasa 1 serisini önümüzdeki sene yollarda görebileceğiz.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. İsabet olmuş, domuz burnu ön bakışından kurtulsun yeter ki, o kadar güzel sürüş dinamiklerine sahip bir arabayı sırf şu ön bakışı yüzünden almayanlar çok. Umarım BMW’ ye yakışır güzel bir ön bakışı olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu