Haberler

Drift rekortmeni Nissan




Nissan, iki aracın yan yana drift yaptığı ve araçların sanki bir bütünmüş gibi göründüğü “twin vehicle drifting” kategorisinde en uzun mesafe drifte imza atarak, Guinness rekorlar kitabına girmeyi başardı.

Dubai’de gerçekleşen gösteride iki adet Nissan 370Z hiç durmadan, aynı sürede 28,52 km yol katedip bu daldaki rekorun sahibi oldu.

Nissan’ın Orta Doğu Sorumlusu Samir Cherfan yapmış olduğu konuşmada, araçlarının ne kadar güçlü ve dayanıklı olduğunu yeni bir rekora daha imza atarak ispatladıklarını dile getirirken, Nissan Z’nin drift için biçilmiş kaftan olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Etkinliğin adı 370Z drift experience fakat ilk denemede araçların biri 350Z ikinci denemede ise ikiside 350Z.

    1. Buda bir nevi motor sporu aslında seveni var sevmeyeni var.Mesela F1’i pistten izleyene kadar bana da manasız geliyordu ama gel gör ki önünde geçen aracı sadece ses olarak gördükten sonra işler değişti 🙂 Gerçi burda daha çok şeye benzemiş çocukken aracı kaydırabilmek için ıslak top sahasına girerdik 🙂 onu hatırlattı bana 🙂

      1. yani işte araçlar tamam çok güçlü ama vızır vızır kayan tekerlekler vs benim tarzım değil işte seveni hastası var o ayrı saygı duyarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu