Haberler

En minik Suzuki




Suzuki, yenilenen şehir içi modeli Alto’yu tanıttı. Daha eğlenceli bir tasarıma geçiş yapan Alto, artık yeni bir platformda üretiliyor. Bu sayede 60 kg ağırlık tasarrufu sağlanmış. Kutu haline gelmiş bu haliyle arkasında bagaj diye nitelendirilecek kadar yer olmasa da içeride 4 kişi barındırabiliyor.

İç genişliği yanında dikkat çeken diğer bir öğe ise yeni motoru. 660 cc hacmine sahip 3 silindirli motorun tüketim konusunda şaşırtıcı bir değeri var. 2.7L yakıt ile 100 km yol alan Alto, birçok hibrit otomobille yarışıyor. 5 ileri manuelin yanı sıra robotize otomatik şanzıman ile alınabilmesi de önemli bir detay.

Kendi sınıfındaki rakiplerine kıyasla donanımları da oldukça tatmin edici. Start – Stop düğmesi, anahtarsız giriş, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli aynalar, AUX girişli ses sistemi, bardaklıklar, klima ve elektrikli 4 cam gibi özellikler onu bir üst sınıf otomobillere yaklaştırıyor.

2 ya da 4 tekerden çekiş versiyonları olan Alto, ilerde turbo şarjlı bir motor ile karşımıza spor versiyonuyla çıkabilir.

 

 

İlgili Makaleler

15 Yorum

    1. rakı sofrasındayken ” ulan yarına araba tasarlıcaktık bişey karalıyalım hadi” durumu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu