Haberler

Hyundai i20 Coupe




Hyundai’nin B segmentindeki ilk üç kapılı otomobili olacak i20 Coupe’nin fotoğrafları resmi olarak yayınlandı. Paris Otomobil Fuarı’nda sunumu gerçekleştirilen 2015 model beş kapılı hatchback i20’den izler taşıyan i20 Coupe’nin güncellenen tasarımla daha sportif bir görünüme kavuştuğu görülüyor.

En belirgin yeniliklerden başında ön tampon değiştirilmesi geliyor, arka stoplar büyütülmüş, bagaj hacmi 10 litre daha genişletilerek 336 litreye çıkarılmış ancak arka koltuklardaki diz mesafesinde normal i20’ye göre azalma meydana gelmemiş, standart olarak 17 inç alaşımlı jantlar da farklı bir hava katmakta. Beklenildiği gibi Hyundai i20 Coupe, iki benzinli ve iki dizel olmak üzere dört farklı motor seçeneği ile müşterilerin karşısına çıkacak.

Benzinli motorlar; 1.25 litre 84 beygir ve 122 nm tork, 1.4 litre 100 beygir ve 134 nm tork.

Dizel motorlar; 1.1 litre 75 beygir ve 180 nm tork, 1.4 litre 90 beygir ve 240 nm tork.

1.25 litrelik benzinli motorda beş ileri diğerlerinde ise altı ileri manuel şanzıman kullanılacak. 1.4 litrelik benzinli motorda opsiyonel olarak dört ileri otomotik vites satın alınabilecek. Hyundai i20 Coupe’nin Mart veya Nisan ayında satışa sunulacağı açıklandı.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. şöyle turbolu güzel bir benzinli motoru da olsaydı tam bir şaka makinası olurdu bu şekil de sadece görsellikten ibaret ama hyundain b segmentinde getz den sonra büyük bir aşama kaydettiği kesin.

  2. Şuradan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz beylerhttp://thekoreancarblog.com/2014/12/03/render-the-future-hyundai-i20-n-performance-hot-hatch/

  3. Bu tasarima biraz daha atesli motorlar lazim gercekten. B sinifinda firmalarin Turkiye’deki hp pintiligini anlamiyorum. Bu kadar merakli var, genc nufus var bu ulkede. 120-130 hp B sinifi alinabilecek keyifli, erisilebilir motorlar olsa da bize getirilmez nedense.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu