Haberler

Hyundai makyajlı i40 ‘ı tanıttı




Hyundai, makyajlı i40 wagon ve sedan modellerinin üzerindeki perdeyi kaldırdı.

Avrupa ürün gamının amiral gemisi olan modelde yenilenmiş stoplar, daha sofistike hekzagonal ızgara, yeni ön tampon ve LED sis farları dikkat çekiyor. Firma, aracı 16-inç veya 18-inç alaşım jantlarla piyasaya sunuyor.

Makyajlanmış otomobil iki adet Euro 6 dizel motorla sunulacak. İki motor da 1.7lt hacim ile 115 Hp – 280 Nm veya 141 Hp – 340 Nm performans değerlerine sahip olacak. 141 Hp’lık versiyon 7 ileri çift kavramalı otomatik vites kutusuyla alınabilecek ve direksiyon arkasından kulakçıklarla vites değiştirme imkanına sahip olacak.

Ayrıca Hyundai i40’ın yol tutuşunu Advanced Traction Cornering Control (ATCC) sistemiyle geliştirmiş. Sistem daha iyi bir tutunma sağlamak için elektronik sensörler kullanıyor ve sınırlı kaydırmalı diferansiyel gibi davranıyor.

Yeni aktif ve pasif güvenlik teknolojilerine sahip olan otomobilde Akıllı Uzun Farlar ve trafik işaretlerini izleyen Hız Limiti Takip Sistemi bulunuyor. Otomobilde ayrıca geliştirilmiş dokunmatik fonksiyonuyla yeni navigasyon sistemi de sunuluyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu