Haberler

Opel Karl




Opel ve Vauxhall tarafından yaratılan bu otomobil önümüzdeki sene satışa sunulacak. Giriş modeli olacak Karl, Adam modelinden daha ucuz bir etikete sahip olacak. 3680 mm uzunluğundaki bu şirin otomobil, müşterileri için 14’ten başlayıp 16 inçe kadar uzanan jant seçenekleri sunuyor.

10 farklı renk seçeneğine sahip Karl, içeride oldukça fazla donanıma sahip. Bu seviyedeki bir otomobilde; ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon, sunroof, hız sabitleyici, park asistanı, şerit uyarı sistemi gibi donanımlar görmek biraz şaşırtıcı. Orta konsolda da yeni bir ekrana yer verilmiş ve bu ekran üzerinden daha yumuşak direksiyon için sunulan şehir modu seçilebiliyor.

Bu sınıftan beklenen şekilde Karl, 3 silindirli motorla ilerleyecek. 1.0 litrelik motor 75 beygir gücünde ve 5 ileri manuel vites ile tamamlanmış. Güvenlik ve konforu ön planda tutan Opel ve Vauxhall, yokuş kalkış sistemini, patinaj önleyiciyi ve ESP’yi standart olarak sunuyor.

 

İlgili Makaleler

12 Yorum

    1. o zaman daewoo eşittir cadillac 🙂 düz mantıkla ki alakası yok evet iki araçta gamma iki platformu üzerine geliştirilmiş subcompact araçlar ancak şasiler apayrı malzemeler bile apayrı
      aynı şekil golf 7 ile resmini avatar yaptığın leon mk3 da aynı MQB platformunda ancak şasileri araç dengeleri vs çok farklı araçlar umarım açıklayıcı olmuştur. Tip benzerliği araçlar eş kılmaz 🙂

  1. 40.000 TL’den araba satıp başka türlü nasıl kâr edecekler yoksa. İsmi Adam diye bir arabaları var beş para etmez ama dünya para isterler.

  2. 1998den beri ilk sahibi olduğumuz opel vectra cdx 2.5 v6 var onun kalitesine bakınca opelin yeni araçları tam bir hayal kırıklığı yaratıyor

  3. Hyundai i10 un rakibi sanırım , pek şansı yok bence .. 27.000 tl den pahalı olur diye düşünüyorum ..

  4. Yeni corsa E de cosmo donanımda bile arka camlar elektrikli değil.fiyat Politikaları tamamen devletimiz sayesinde şekilleniyor,Audi a4 67 bin tl’den faturalandırılıyor 150 bine geliyor.sırf KDV kesseler audiden Başkasına binmem.

    1. 1.6 litreye kadar abartı bir ÖTV yok. 1.6 litreye kadar olanların fiyatlarının çoğu firmaya bağlı. 1.6 litrelik Full Golf’ün 100bin veya 1.6 litrelik Full Leon’un 65-70bin olması gibi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu