Haberler

Opel’de fırsat kapısı




Corsa modelinin başlangıç fiyatı 36 bin TL. Opel Finans ile 48 ay vadeli 12 bin TL kredi kullanan otomobil severler ayda 333 TL taksit imkânı ile Corsa sahibi olabiliyor.

Yeni Astra HB 47 bin TL, Yeni Astra Sedan 48 binden başlayan Aralık ayına özel fiyatlarla satışta.

Mokka 61 bin TL’den başlayan fiyatlar ile ayda 556 TL taksit imkânı sunuyor.

Insignia’nın başlangıç fiyatı 77 bin TL. 48 ay vadeli 30.000 TL kredi kullanan otomobil severler ayda 834 TL taksit imkânı ile Opel’in amiral gemisine sahibi olabiliyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Insignia benzinli olarak Superb seviyesine inmediğini için 2 sene önceki satışı makyajlı kasada yapamadı. 65000TL yapsalar alıcısı olacaktır. Yeni Passat bile 68000TL. Eski nesil bir araç olan Insignia yuksek giriş fiyatı nedeniyle müşteri bulamıyor. Şu an D segment alacak olsam yeni nesil bir araç olduğu için ve fiyat olarak da 10000TL ucuz olduğu için Passat alırdım.

    Corsa modeli de yenilendi. Eski kasaları 32-33000TL’den eritmeleri lazim.

    En baz Astra için ise 1.6 yerine 1.4 Turbo motor artik standart olmalı. VW grubu kadar olamadılar. Hala çağdışı 1.6 Benzin canavarı motorla satmaya çalışmaları komik.

    1. Güzel kardeşim olay klavye başında yorum yapmakla olmuyor. Ara bakalım Opel bayilerini giriş seviyesi Insignia’yı ne kadara veriyorlar. Bir de 1.4 t edition elegance insignia ile boş paket passat’ı neden karşılaştırıyorsun. Eski nesil dediğin Insignia’da otomatik fren diski temizleme, otomatik panjur kapatma gibi milletin saatlerce reklam yapacağı teknolojiler mevcut.
      O laf ettiğin 1.6 benzinli motoru millet lpg takıp yıllarca sorunsuz kullanmak için alıyor, hatta hala o kadar iyi satıyor ki bu motor rakamları görsen şaşarsın.
      Hadi şimdi git bilgisayarına biraz daha passat fotoğrafı indir.
      Sevgilerle

  2. Inque, kesinlikle katılıyorum Opel’in yönetim mekanızmasında bir saçmalık var, sanki GM grubu inadına işler yapıyor Opel’i batırmak için.

  3. Faiş fiyatla passat ve opsiyonlarını alacağıma gider insignia alırım. En basiti, her iki arabanında giriş seviyesindeki modellerinin katoloğunu okuyun. tamamiyle 081984 katılıyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu