Haberler

Yeni Superb’in beklenen fiyatı




Skoda’nın amiral gemisi Superb, piyasaya çıkmadan geniş yankı uyandırdı. Ölçülerini daha da büyüterek modern ve iddialı bir görünüme kavuşan model, şimdiden yeni Passat ile çetin bir mücadeleye başladı. Geçtiğimiz günlerde ilk resmi fotoğrafları ve teknik bilgileri otopark.com’da da yayınlanan yeni Superb, patenti Skoda’ya ait olan ”TwinDoor” (hatchback modellerde olduğu gibi bagaj kapağı ile birlikte arka camın da açılması) sistemine yeni dizaynı sebebiyle 2015 yılı itibariyle veda edecek. Yeni Superb’in  25.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Haberde bulunan görseller, yeni Superb’in resmi fotoğrafları dağıtılmadan önce tahminlere dayalı olarak düzenlenen ve worldcarfans.com’da yayınlanan resimlerdir.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. ”Passat ile çetin bir mücadeleye başladı” Editör arkadaşlar siz yapmayın bari, passat nere superb nere. Passat bunun yanında standart binek oto.

    1. Sanırım orada kastedilen Passat ın pazar payına ortak olmak hepimizin bildiği üzre bu segmentte en çok satılan araçlardan biridir. Superb ne kadar donanımlı ve estetik olsa da Skoda’nın ikinci el problemi sıfır satışlarını engelliyor.

  2. güncel superb de aslında liftback olan bir aracı sedan gibi gösterme çabası vardı ki başarılıydı da. şimdi yenisinde buna gerek duymamışlar araba bildiğin liftback. 🙂
    ben genel olarak beğendim ama bu segmentte bu tasarım denemeleri çok sağlıklı sonuçlanmayabilir.
    daha çok station versiyonu merak ettim şimdi.

  3. pek hoş olmamış bu tasarım bence. Octavia fazlasıyla model olarak alınmış. Ön panjur farlar vs. aynı Octavia. Farın altındaki üçgen kesit olmasa Octavia. Arka ise tam felaket bence. Liftback yakışmamış. küçük bi izlenim var araçta. arka stoplar bi acayip durmuş. gerçeğini görmeden net bişey dememek lazım ama bu hali pekte iç açıcı değil. Yeni Passat bunun yanında bariz öne çıkıyor. Mondeo da öyle. Mondeo nun 2.el problemi olmasa ikisinden de iyi bi araç. Passat yine zirvede diyebiliriz…

    1. Kamuflajli arabanın ön panjur, farlar falan kapalıydı gorduysen bu fotolari hazırlayan on panjuru direkt octaviadan almış. Gerçekte tamamen boyle olmayacak tabiki.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu