Haberler

Aston Martin Vantage GT3 Cenevre 2015’de geliyor




Bazı güvenlik problemleri nedeni ile geri çağrılan Lagonda modelinden sonraki hayal kırıklığı 007′ nin favori araç modelini değiştirecek gibi görünüyor. Gerçek bir Aston Martin ruhu, yeni değil 10 yıl önce üretime başlamış Vantage’ in bir türü.

İngiliz Automaker sosyal medya hesaplarından yayınladığı resim ve videolardan sonra gizemli bir de mesaj yayınladı ”Yakında….Cenevre 2015” . Muhtemelen bu düş makinesi Vantage altyapılı olacak ve ismini Vantage GT3 olarak alacak. Bu konu hakkında daha ne konuşabiliriz?

Evet. Kesinlikle hiçbir şey. GT3′ ün 2015 martta Cenevre motor show da geleceğini söylüyoruz ama FIA GT1 tarzı kaput ile mi gelecek, kocaman bir ön ızgara mı olacak, agresif bir ingiliz holiganına benzeyen kanatla mı gelecek? Aston Martin bunlardan hiç bahsetmemiş. Peki ya güç?

%99 ihtimalle Aston Martin Vantage GT3 de 6 ileri sıralı vites kutusu ve çift kavramalı yarış debriyajı olmayacak.Bu da rahat sürüşü etkileyecektir.

Önceki model de 1665 kg olan ağırlığın 1565 kg olduğunu düşünüyoruz. Bununla birlikte 565 beygirlik gücü V12 motor akıcı bir şekilde verecektir.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu