Haberler

Audi’den müşterilere büyük kolaylık




Audi müşterilerinin istedikleri arabaları üretmeye başlamadan önce, araçlarını tam anlamıyla tanıyıp görmeleri için bir program kullanacaklarını duyurdu. ‘Emsalsiz, gerçekçi bir şekilde’ olarak tanımlanan bu programa ‘sanal gerçeklik’ programı adı veriliyor. Audi’nin ‘sanal ortamda VR deneyimi’ adını verdiği bu hizmet, potansiyel alıcılara araçlarını mümkün olan tüm kombinasyonları ile göstermelerine yarıyor. Bu verilen hizmetin amacı, müşterilere istedikleri araçları tüm donanım seçenekleriyle gösterip doğru aracı doğru donanım kombinasyonu ile seçmelerine yardımcı olmaktır.

Bu deneyimi yaşatmak için kişiye, yüksek kalitede ses ve hd görüntü kalitesi sunan bir gözlük-kulaklık seti takılıyor. Bu sayede müşterilerin, daha önce görmedikleri bir şekilde, satın almayı düşündükleri aracı her şekilde tecrübe etme şansları oluyor. Ayrıca ‘Bang&Olufsen’ kulaklıklar sayesinde aracın kapı açma-kapama sesinden motor sesine kadar, aracı kullanırken duyacağınız her türlü sesi aracınızı satın almadan önce tecrübe edebiliyorsunuz.

Audi satış ve pazarlamasa müdürü Luca de Meo yaptığı açıklamada “Siparişlerde müşterilerimize kolaylık sağlamak ve daha iyi tavsiyeler sunmak için bayilerimizle iş birliği içinde çalışıp dijital yenilikler getiriyoruz ve sunduğumuz bu deneyim ile bu alanda her zamanki gibi öncü olacağız.” ifadelerine yer verdi.

6740006267761906196917054421036502475

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Sanal gerçeklik araçların tasarım aşamasında kullanılan bi teknoloji ve bildiğim kadarıyla çok ucuz bi sistem değil. Fakat muhteşem bişey. Anlık render vererek aracı istediğiniz açıdan istediğiniz yakınlıkta görmenizi sağlıyo bu sistem. Bunu satış bayiilerine koyacaklarsa baya güzel bi deneyim olur kullanıcılar için. Aracın tasarım aşamasında bunu tasarımcılar ve müdürler falan kullanır aracı görmek için sadece.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu