Haberler

Bakın kaputun altından ne çıktı




Rusya ‘da bir sürücü, otomobilini çalıştırıp birkaç metre ilerledikten sonra motordan farklı sesler geldiğini fark etti. Aracını durdurup kaputu açan sürücü kaputun altındaki iki kedi yavrusunu gördü. Videoda kedi yavrularını enselerinden tutup adeta yere fırlatan sürücü, sanırız ki bu olayla ilk defa karşılaşmıyor.

Kedilerin özellikle soğuk havalarda sıcak yerler aradığı ve bu yüzden otomobillerin motor kompartımanlarına tırmandıkları çokça bilinen bir durum. Bizde bu videodan hareketle sizi bu sevimli hayvanların zarar görmemesi için dikkatli olmanız konusunda uyaralım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Bu konuda çok dikkatli olmak gerek. Uzun yola çıkmadan önce tam hareket ediyordum motordan kedi sesleri gelmeye başladı. İnip kontrol ettiğimde yavru bi kedinin motorun kapağının üstünde olduğunu görünce çok şaşırmıştım.

  2. benim arabanın motoru kompartmanın yarısı kadar olduğu için hep başıma geliyor mu olay. biniyorum arabaya bi tıkırtı sesleri motorun ordan, sonra ön camdan bakıyorum kedi çıkmış gidiyor. 2 haftada bir motordan çamurlu ayak izleri silip tüy topluyorum o arka kısımlarından. yavru da değil baya yetişkin iri kedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu