Haberler

BMW M235i görücüye çıktı




BMW’nin 326 beygirlik yeni Coupe’si tüm özellikleriyle sergilendi. Bu yeni aracın M2 ile arasındaki fark,M235i’nin “M Performance” paketinin getirdiği bütün özellikler ile donatılmış olması.

M235i metalik siyah boya ve karbonfiber kombiniyle oldukça dikkat çekici. Karbonfiber kullanılan parçalar arasında, ön ve arka spoiler, yan tamponlar, yan ayna kapakları ve arka difüzör yer alıyor. Aracın hava çıkış yerlerinde ve jantlarında kullanılan kırmızı aksamlar sayesinde araç oldukça agresif ve sportif bir yapıya sahip. Ayrıca ön böbrek ızgarasında ve yan tamponlarda kullanılan “M Performance” yazısı ilk bakışta araç hakkında yeterli bilgiyi veriyor. Aracın iç mekanında da “M Performance” kendini belli ediyor. M alaşım pedallar, M direksiyon simidi, kırmızı deri koltuklar, M235i alüminyum yan eşikler sürücüyü fazlasıyla şımartan detaylar.

Aracın kaputunun altında 3.0 litrelik “TwinPower Turbo” motoru yer alıyor. Bu motor maksimum 326 beygir güç ve 450 Nm tork üretiyor. 8 ileri vites seçeneği sunan otomatik şanzıman ile alabileceğiniz bu araç 0’dan 100 km/s hıza 4.8 saniyede ulaşıyor (manuel vites seçeneği ile +0.2 saniye). Aracın maksimum hızı 250 km/s ile sınırlandırılmış durumda. Bu özellikleri yeterli bulmayanlar için BMW, önümüzdeki sene sınırları zorlayan bir M2 üreteceğini açıkladı. Bu araç maksimum 380 beygir güç sunacak ve 0’dan 100 km/s hıza 4.4 saniyede ulaşacak. Arkadan itiş sisteminin standart olarak sunulduğu M235i aynı zamanda opsiyonel olarak 4 tekerlekten çekiş sistemi sunan “xDrive” ile de satın alınabilecek.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. güvenliğği bıraktım keşke yerlidede bişeyler üretseler… safkan güç olsa abs esp ebd sonradan eklenir içim gidiyor memleket adına.
    makina güzel yalan yok atıcan bunu eski bolu yoluna harsssst harrrrrssst basa bas gidicen virajdan viraja

  2. bu ne bu , Allahım sana geliyorum…
    Doktorrrr bu ne…
    İşte adamlar en sonunda yaptılar.
    Dehşet bir şey, süper ötesi, m4 den daha çok hoşuma gitti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu