Haberler

Cadillac CTS-V Detroit’te görücüye çıktı




Cadillac, NAIAS’ta (Kuzey Amerika Otomobil Fuarı) 2016 CTS-V’yi ziyaretçilerle buluşturdu.

CTS-V, geniş hava girişleri ve agresif ön yüzü ile dişli rakipleri BMW M5 ve Mercedes E63 AMG’ye adeta meydan okuyor. Geniş bir hava girişine ev sahipliği yapan karbon fiber motor kaputu, 4 çıkışlı egzozu, geniş çamurlukları, 19 inç büyüklüğündeki forged alüminyum jantları ve Michelin Pilot Super Sport lastikleri aracın görünüşünü daha da sertleştiriyor.

Bununla yetinmeyen müşteriler içinse karbon fiber paketi sunuluyor. Bu pakette aracı daha da agresifleştiren ön lip, kaput havalandırması, arka difüzör ve spoiler yer alıyor.

Yüksek malzeme kaliteli iç mekanda yarı anilin deri ve mikrofiber süet döşemeli spor koltuklar, mat karbon fiber trimler ve CUE bilgi/eğlence sistemi yer alıyor. Dijital gösterge paneli, performans kaydedicisi ve Bose ses sistemi diğer iç mekan detayları arasında.

Araç, gücünü 6.2 litrelik V8 motordan alarak 640 bhp’lik (477 kW) maksimum güç ve 855 Nm’lik (630 lb-ft) maksimum tork üretiyor. 8 ileri otomatik şanzımanı ile 0’dan 100’e 3.7 saniyede ulaşan aracın maksimum hızı 322 km/h (200 mph).

Performanstan bahsetmişken araç kule gergileri, spor süspansiyonları, Brembo frenleri ve elektronik limitli kilitli diferansiyel ile vahşi ruhunu ortaya koyuyor.

2016 model Cadillac CTS-V, bu yaz satışa çıkacak. Fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu