Haberler

Cadillac’ın crossover planı




Geçtiğimiz sene Infiniti’den ayrılan ve Cadillac’ın başına geçen Johan de Nysschen, şirketin gelecek planlarını medyaya servis etti. Kendi çizgilerinin haricinde daha küçük boyutlu araçları piyasaya sürmeyi planlıyorlar ve kompakt crossover da bunların arasında.

Johan de Nysschen’in 2015 Detroit Otomobil Fuarı’nda verdiği demeçlere göre, 2018 yılının başlarında Cadillac cephesinden yeni bir kompakt crossover modeli görebiliriz. 2017 yılında Cadillac ATS modelinin bir küçük boy versiyonunu da görebileceğimiz söyleniyor. de Nysschen tarafından ima edilen bir diğer konu ise, SRX modelinin yerine geçecek olan aracın ( XT5 olarak adlandırılacağı tahmin ediliyor) 2016 yılında piyasa olacağı.

BMW X1, Audi Q3 ve Mercedes-Benz GLA gibi dişli Alman rakiplerinin de bulunduğu lüks kompakt crossover sınıfında yeni Cadillac modelinin pazarda ne kadar pay edineceği ise merak konusu.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Cadillac deyince aklıma hayvani ayılar geliyor, 6.2 Escalade, Eldorado, One gibi Crossover yapması ne kadar komik olur görücez

  2. Cadillac ülkemize gelse halkımız otomobil görür. Cadillac ile Audi, BMW, Mercedes’i kıyaslamak Cadillac’a ayıptır ve hakarettir. Aston Martin bile ülkemize gelmişken Cadillac neden gelmesin ki Cadillac adına, tarihine ve köklerine bağlı ender Amerikan markalarından biridir. Ülkemize gelmesini en çok istediğim markalardan biridir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu