Haberler

Destination Nürburgring 2015 takvimi




Nürburgring organizasyonları yıllardır onu yalnız bırakmayanlar sayesinde her geçen gün biraz daha gelişmeye devam ediyor. 2010 ve 2011‘de OTOPARK olarak katıldığımız Destination Nürburgring organizasyonunun 2015 takvimi açıklandı.

Katılımcıların geri bildirimleri neticesinde aşağıda sıraladığımız maddelerle ilgili çalışmalar yapmaya niyetliyiz:

  • Organizasyonu acemiler (çaylaklar) için albenisiz, ilgi çekmeyen bir yer haline getirmek.
  • Üçüncü şahısların “ticari aktivitelerini” kısıtlamak.
  • Günübirlik organizasyonların bilet sayısını kısıtlamak.
  • Toplam katılımcı araba sayısını azaltmak.

Ayrıca birkaç küçük noktaya temas etmek istiyoruz. Organizasyonlarda alınabilecek olası cezalarda sorumluluk, arabayı kimin sürdüğüne bakılmaksızın rezervasyonu yapan kişiye ait olacaktır.

Bu mesajı paylaşma olanağı yakaladığınız zaman dilediğiniz gibi davranabilirsiniz. Ancak şunu unutmayınız ki, o anda vereceğiniz karar organizasyon biletlerinin daha çabuk bir şekilde tükenmesine sebep olabilir.

2015 Takvimi

DN11 = 1-2 Nisan
DN12 = 22-23 Temmuz
DN13 = 30 Eylül – 1 Ekim

Tüm etkinlikler ikişer gün olup, tüm gün sürecektir. DN11, DN12 ve DN13; VLN sorumluluğundadır ve sadece Nordschleife’de olacaktır.

Ücretler

Çok yakın zamanda Nürburgring GmbH ’den ücretler ve sözleşmeler hakkında bilgilendirildik.

Geçtiğimiz yıllara göre artış olduğu doğrudur. Fakat bu duruma sebep olarak 2015 yılı minimum maaş yasaları gösterilmiştir. Aşağıdaki satırlardan 2015 yılı ücretlerini öğrenebilirsiniz.

DN11 = £1000
DN12 = £1300
DN13 = £1100

Alışılageldiği üzere, düzenli müşterilerimize belirttiğimiz fiyatlardan %10’luk indirim bulunmaktadır. Günübirlik biletlerimiz de satışa sunulacaktır. Şunu belirtmekte fayda var; yer kalmama ihtimaline karşı fazla beklememenizi tavsiye ederiz ancak yeterli kapasite olması halinde ilgili organizasyonun başlangıç tarihine az bir süre kala da bilet alabilirsiniz.

The Ring’in Ustaları İçin Çoklu Organizasyon Bileti İndirimi

Düzenli katılımcılarımızdan Mike Thornhill geçtiğimiz hafta arayarak 2015 yılı organizasyonun her üç günü için de rezervasyon yapmak istediğini ve düzenli olarak gelenler için yapılabilecek bir indirimin çok hoş olacağını düşündüğünü belirtti. Bunun harika bir fikir olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden, Ringmeister’ler için belirli bir sayıda sizin %10’luk normal indirimi de kapsayan £2600’dan satılacak biletler hazırlattık (Website üzerinden £2860’a satılacak).

Sizlere zaman kaybettirmemek için hesap makinesinin verdiği sonucu belirtmek gerekirse, normal indirim uygulandığı her bir organizasyon için £460 kazancınız olacak. 2015 Ringmeister biletlerinden satın almak için bize e-mail atınız.

Sizlere huzurlu bir yıl diliyor, pistte görüşmeyi dört gözle bekliyoruz.

Kendinize iyi bakın.

http://www.destination-nurburgring.com

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu