Haberler

Dizel otomatik Subaru Outback geliyor!




Piyasaya çıktığı 1995 yılından bu yana performans, konfor ve yüksek güvenlik özellikleri ile dikkat çeken Subaru’nun yeni 2.0 litre dizel motorlu Outback modeli Mart ayından itibaren Subaru bayilerinde yerini alacak. Kasım 2014’den bu yana ön sipariş alımı devam eden sınırlı sayıdaki “Premium” ve “Limited” donanım versiyonlu yeni Outback’lerin lansmana özel fiyatları ise 31 Ocak’a kadar geçerli olacak.

Subaru Outback 2.0D s-AWD CVT (Lineartronic) PREMIUM: 156.990 TL

Subaru Outback 2.0D s-AWD CVT (Lineartronic) LIMITED: 169.990 TL

Yeni Outback’te “EyeSight Sürücü Yardım Teknolojisi ile birlikte; “Adaptif hız kontrolü”, “Şerit içi hareket kontrolü”, “Şeritten çıkma uyarısı”, “Çarpışma öncesi fren sistemi”, “Çarpışma öncesi gaz kontrolü” ve “Öndeki aracın hareket etme” uyarıları gibi güvenlik teknolojileri bulunuyor. Outback, Subaru’nun tüm modellerine özgü Sürekli Simetrik Dört Çeker sistemiyle gelecek.

Kaynak: msn

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Güzelsin ama çok pahalısın be Subaru 🙁 bu şartlar altında satılmasını beklemek hayal olur.

  2. birkaç yıldır dizel otomatiği var bunun fiyatları daha da artmış 145 bin liraydı onceden. Forester için dizel seçeneği yok turbolu ve turbosuz iki benzinli motorla geliyor.

  3. Yeni impreza’yı bi getiremediler Türkiye’ye. Ne yapmaya çalışıyorlarsaburayı unuttular sadece amerikaya araba yapıyorlar. Bu şartlar altında subaru Türkiye’de kepenkleri kapatır

    1. Az kaldı öyle bir duyum aldım ABD CANADA SATIŞLAR PATLAMA YAPIYOR O YÜZDEN AVRUPA PAZARINDA TÜRKİYEDE ZARAR YAPIYORLAR SONU Chevrolet gibi olacak..

  4. NE VOLVO NE AUDİ NE MERCEDES NEDE BMW OUTBACK PİYASADA FİYATI MAKUL OLSA BİNİLECEK EN KRAL ARABA ÇÜNKÜ BİNDİM A6 E180 3 SERSİNDEN ÇOK KRALDA YOL TUTUŞU
    İŞTE BU ARABA PATLAMA YAPIYOR CANADA , ABD

    1. Bu kadar ön yargılı olmamak gerekli, söylediğin araçları uzun süre kullanıp deneyip karar vermeli katılmıyorum yani

    2. Subaru yu Boxer motoru, simetrik 4 çekeri, güvenliği ve güçlü mekaniği için tercih ederim. Diğer kriterlerde ibre Volvo, Audi, Mercedes ve Bmw ye kayıyor malesef.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu