Haberler

Honda’nın gelecek planları




Honda, Kuzey Amerika Araba Fuarı’nda yeni motor ve teknolojileri üstünde çalıştığını ve bunların bir kısmını ilerleyen dönemlerde sunacağını duyurdu.

Yeni gelecek motorlardan ilki ve en önemlisi kuşkusuz VTEC Turbo olacak. Bu motor, sıralı 4 silindirli olup, bu yılın sonlarında resmi olarak tanıtılacak. Honda bu motoru, Earth Dreams motorlarının geldiği son nokta olarak tanımlıyor. Yeni VTEC, yüksek yakıt verimliliği ve dinamik sürüşleri aynı anda sunabilecek. Bu motorun 2015’in sonlarına doğru, Honda’nın ABD’de bulunan Anna Ohio’daki tesisinde üretimine başlanacak.

Honda’nın önümüzdeki yıllarda getireceği yenilikler sadece motorlarla sınırlı kalmayacak. Earth Dreams teknolojisinin diğer meyveleri, gelişmiş aktarma organları olacak ve en geç 2018’de piyasaya sürülecek. Ayrıca ilerleyen dönemlerde Honda’nın, yeni elektrik bataryalı araçlarını, fişe takılarak şarj edilebilen hibrit modelleri ile birlikte iki ya da üç motorlu hibrit sistemleri üreteceğini biliyoruz.

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu