Haberler

Jaguar XJ kamuflajlı yakalandı




Jaguarın alınabilecek en üst modeli olan XJ, 5 sene önce piyasaya çıktığından beri ilk defa makyajlanacak. Hafif kamuflajlı olarak yakalanan XJ’nin BMW 7 serisi, Mercedes S serisi ve Audi A8 gibi güçlü rakipleri bulunuyor.

Ufak değişiklilerle gelecek olan XJ, yeni bir ön tampona sahip olacak. Şekil olarak değişen yeni ön tampon, güncel modelden farklı bir ön ızgarayla beraber gelecek. Arka tarafta ise egzoz şekli değişecek ve farlarda ufak güncellemeler olacak.

Jaguar XJ’nin en sportif versiyonunun kaputunun altında, 5.0 litrelik 550 hp güç üreten süper şarjlı V8 motor görev yapacak. Diğer motor seçenekleri ise 4 silindirli 2.0 litrelik turbo motor ve 6 silindirli 340 hp güç üreten süper şarjlı motor olacak. 2.0 litrelik XJ, vergi avantajı sebebiyle ülkemizde de ulaşılabilir olacak. Tabi 100 bin euro’nun üstünde bir parayı gözden çıkarabilecekler için.

Yeni XJ, bu yılın sonunda bayilerdeki yerini 2016 model olarak alacak. Ayrıca Jaguar, önümüzdeki 18 ay içinde XJ’nin dışında yenilenen XF‘i, yeni XE’yi ve crossover sınıfındaki ilk temsilcisi F-Pace’i yollara çıkaracak.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu