Haberler

Karşınızda makyajlı 1 serisi




Makyajlı BMW 1 serisine ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf otomotiv basınına bomba gibi düştü.

Düşük çözünürlüklü bu fotoğraf Auto Bild dergisinin yarın yayınlanacak olan sayısının kapağından. Başta fotoğrafın gerçek olup olmadığı üzerine çıkan tartışmalar, ilerleyen saatlerde BMW’nin aracı resmi olarak tanıtmasıyla sona erdi.

Aracın hem ön hem de arka tarafı ciddi bir değişimden geçmiş.  Ön tarafta yepyeni far ve tampon tasarımı göze çarpıyor. Böbrek şeklindeki ızgaralar ise biraz daha büyümüş. 2 ve 3 serisinde hala bulunmayan LED aydınlatmalı far opsiyonu artık 1 serisinde de sunuluyor.

Arka taraftaki değişim ise çok daha çabuk farkediliyor. L şeklindeki yeni LED stoplar oldukça şık ve farklı görünüyor.

Kabinde ise göze çarpan bir değişiklik yok. Ama standart donanım listesi artık çok daha kabarık. 6.5 inç büyüklüğünde ekranlı Radio Professional sistemi ve iDrive artık tüm araçlarda standart olarak gelecek. Navigation Professional sistemi opsiyonunu satın aldığınızda, ekran boyutu 8.8 inçe çıkacak ve iDrive kontrolcüsüne dokunmatik kontrol fonksiyonu eklenecek. Otomatik klima, yağmur sensörü, runflat lastikler ve lastik basınç sensörleri de standart olarak sunulacak.

Araçta aynı zamanda BMW’nin ilk kez sunduğu otomatik paralel park sistemi de bulunacak. Önceden 1 serisinde bulunmayan radar tabanlı aktif hız sabitleyici ve start/stop’ta artık ConnectedDrive’ın içinde olacak.

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. arkasi sonunda olmus 🙂 on taraftaki makyaji sadece araca ilgi duyanlar anlayabilir ya da iki modeli yan yana koymaniz lazim. bir hayli bir degisiklik var ama herkes farketmez

  2. geregi düsünülmüş ve yapılmıs 😉 1.6 170 ps motorda gelse tadından yenmez 😉

  3. an itibariyle 3 kasayla arasındaki 5bin euro’luk fark yüzünden pek tercih edileceğini sanmam..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu