Haberler

Kırmızı kuşak Kia Soul tanıtıldı




Ferah ortamı, farklı tasarımı, yüksek donanımı ve hissettirdiği tatlılık ile ilgileri çeken Kia Soul’un Red Zone 2.0 sınırlı üretim serisi tanıtıldı. Yurtdışındaki satışlarının çok iyi olmasına rağmen marka, müşterilerinin gönlünü iyice fethetmek için bu limitli seriyi tanıttı. Model ilhamını Track’ster konseptinden alırken geçen sene serinin ilk versiyonu tanıtılmıştı, bu sene de gelenek bozulmadı.

Red Zone 2.0 ızgara etrafında aracın altından kırmızı ve siyah renklerin harmanıyla başlayan, arkadaki spoyler ve halojen farlar ile sportif görünümünü arttırırken LED stop grubuyla farklı bir görünüm kazanmayı başarıyor. Araçta sis farları ve 18 inçlik beş kollu jantları standart olarak gelmekte.

KIA_Vehicles_SpecialEd_redzone_Gallery_04-kia-1920x-jpg-2
Kabinde kırmızı ve siyahın uyumu sürüyor. Siyah kumaş koltuklar kırmızı dikişler ile desteklenirken, deri direksiyonda da bu uyumu görmek mümkün. Modeldeki bu güzel kombinasyonlar, Red Zone 2.0’a özgü bazı teknolojilerle desteklenmiş. 350-watt Infinity müzik sistemi, geri görüş kamerası, navigasyon, UVO e-Hizmetleri ve 8 inçlik ekran standart özellikler arasında.

KIA_Vehicles_SpecialEd_redzone_Gallery_02-kia-1920x-jpg-2
Kaputun altında 2.0 litrelik atmosferik bir motor görev alıyor. 164 beygir üreten motor, 204 Nm torka sahip. Motora 6 ileri otomatik bir şanzuman eşlik ediyor.

Aracın Amerikan pazarına 21.400 dolarlık bir fiyat etiketiyle giriş yapıyor. Güncel kur ve vergilerle aracın Türkiye fiyatı 110.000 TL’yi aşmakta.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu