Haberler

Makyajlı Evoque geliyor




Range Rover Evoque tanıtılalı 4 yıldan uzun bir süre oldu, yani ufak bir sürpriz yapıp yerini makyajlı modele bırakma zamanı geldi.

Casus fotoğrafçılar tarafından yakalanan kamuflajlı araçtan görüldüğü kadarıyla, makyajlı Evoque’ta yeni bir ön tampon ve daha geniş hava girişleri göreceğiz. Fotoğraflardaki araçtan fikir yürütmek zor olsa da üretim versiyonunda irili ufaklı birçok yeni tasarım detayı görüleceğini söyleyebiliriz.

Asıl değişiklik ise kaputun altında yapılacak. Elimizde henüz resmi bilgiler bulunmasa da oldukça sağlam kaynaklardan gelen söylentilere göre araç yeni 2.0 litrelik turboşarjlı benzinli ünite ile 200 PS (147 kW) maksimum güç ve 280 Nm (206 lb-ft) maksimum tork üretecek. Aynı motorun 240 PS (176 kW) maksimum güç ve 340 Nm (251 lb-ft) maksimum tork üreten sportif bir versiyonu da bulunacak.

Öte yandan 2.0 litrelik 163 PS (120 kW) maksimum güç ve 380 Nm (280 lb-ft) maksimum tork üreten bir dizel ünitenin geliştirildiği de söylentiler arasında. Benzinli tarafında olduğu gibi dizel motorun da 180 PS (132 kW) maksimum güç ve 430 Nm (317 lb-ft) maksimum tork üreten daha sportif bir versiyonu bulunacak.

Makyajlı Range Rover Evoque’un 2015 sonuna kadar tanıtılması planlanıyor. Makyajlı Evoque’u, Evoque Cabrio modeli takip edecek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu