Haberler

Makyajlı Kia Picanto sızdı




Kore medyası sayesinde yeni Kia Picanto beklendiğinden önce geldi. Sızan resimler içteki ve dıştaki değişimleri detaylı şekilde gösteriyor.

Revize edilmiş Picanto’ nun Mart ayında gerçekleşecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’ nda tanıtılması planlanıyor. En büyük yeniliğin 3 silindirli turbo destekli motor olması bekleniyor.

 

Koreli şehir aracı 2011 den beri satılıyor, Hyundai i10 ve Renault Twingo’ nun yenilenen modelleri ile yarışabilmek için Kia bir takım değişiklikler yapmış. Ön tarafta, yenilenmiş sis farları ve ön tampon. Ön ızgarada Kia’nın “Tiger Nose” (Kaplan Burnu) adını verdiği tasarım yüzü kullanılmış. Diğer değişikliklerde ise yeni alaşım jantlar görülüyor.

Kabinde ise eski iç tasarım kullanılmaya devam edilmiş ancak malzeme kalitesi arttırılmış gibi gözüküyor. Makyajlı Rio ve Venga’ daki multimedya sistemi de araca eklenen özellikler arasında.

 

Bildirilen haberlere göre 1.0 ve 1.2 benzinli motorlara ek olarak, 67 beygirlik 1.2 litrelik atmosferik motora eklenen turboşarjla birlikle 100 beygir civarlarına çıkarılmış bir turbo destekli ünite de gelecek.

Yakıt tüketimi, donanım ve fiyat gibi bilgilerin Cenevre’deki tanıtımından önce duyurulması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu