Haberler

Maybach’a Bavyeralı rakip geliyor




Bavyera’dan alınan son duyumlara göre Alman otomobil üreticisi BMW’nin 9-Serisi adını verdiği yeni bir amiral gemisini filosuna katmayı düşündüğü öğrenildi.

Dev marka geçtiğimiz Nisan ayında “Gelecekteki Lüks Vizyonu” konseptini tanıtarak 7 Serisi’nden daha lüks bir otomobil üreteceklerinin sinyallerini verdi. Ayrıca, bu modelin kendileri için “Uzun vadede modern lüks” anlamına geldiğini belirtti. Henüz onaylanmayan ancak yeşil ışık yakılan modele, üretilmesi halinde 9 Serisi adı verileceği tahmin ediliyor.

Aşikar bir şekilde, Mercedes-Maybach S Serisi’ne rakibi olan arabanın yaklaşık 5500 milimetrelik toplam uzunlukla 7 Serisi’nden daha fazla dingil mesafesine sahip olacağı biliniyor. Projeye onay çıkması halinde, lazer ön farlar ve OLED arka farlarla yollarda boy gösterecek 9-Serisi’ndeki B sütunlarının geleneksel çizgilerle revize edilmesi de planlar arasında yer alıyor.

Son olarak, 9 Serisi hayranlarından biri olan Harald Krueger ise (aynı zamanda Mayıs ayından bu yana BMW’nin CEO’luğu görevini yürütüyor) er yada geç Daimler’in dirilen modeli Maybach’a karşı gelebilecek bir model üretileceleceğine inanıyor.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu