Haberler

Makyajlanan Mercedes A serisi




Mercedes A serisi 2012 yılında mini MPV sınıfından, hot hatch sınıfına geçiş yapmıştı. Yakalanan başarılı satış rakamlarından sonra biraz makyajlanmasına karar verilmiş olan A-serisi, büyük değişimler içerisine girmeyecek gibi gözüküyor. Kamuflajlı araç, İsveç’in buz gibi havasında test edilirken yakalandı. Kamuflajın yapıldığı yerlere baktığımızda; stop farları, ön farlar, ızgara ve tamponlar yenilenmiş gibi duruyor.

Aracın içi dışına göre çok daha gösterişli ve rakibi BMW 1 serisinin bir iki adım önünde. Yenilenmiş orta konsol, daha kaliteli kumaşlar ve plastik malzemeler, 8 inch’lik tablete benzeyen ekran, araç içi ortam aydınlatmasıyla kesinlikle farkını ortaya koyuyor. Ayrıca B-sınıfına gelen yeni nesil motorlar, yeni A-sınıfı içinde gelecek.

Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuar’ında, kamuflajlarından sıyrılmış halini görebileceğiz. Bakalım araç daha çekici hale gelmiş olacak mı?

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. önemli olan kaputun altındaki oda renault’un blok halsiz ölü motor gibi yakıtı iyi ona eywallah ama öldürüyo be arabayı

  2. renault motoru sadece a180 cdi icin gecerli.. abartmayalim bazi seyleri..diger modellerin motoru gayet basarili

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu