Haberler

Mercedes C Coupe ilk kez görüldü




2016 model Mercedes Benz C-Sınıfı Coupe yol testleri sırasında ilk kez görüntülendi.

Selefinden çok daha lüks görünmekle birlikte yenilenmiş modelin geniş ön hava girişinin üzerindeki tek çıtalı ızgarası ve geriye doğru kıvrılan ön farları araca oldukça sportif bir görünüm katmış. Arkaya doğru ilerlerken kapıya monte edilmiş yan aynalar ve eğimli tavan çizgisiyle bir bütün halindeki şık yan camlar göze çarpıyor.

Ön yüz ile kıyaslandığında çok daha ağır bir kamuflajın altında kalan arka tarafta ise ufaltılmış bir S-Sınıfı Coupe izlenimi var. Bunun sonucunda ince stop grubu, açılı bagaj kapağı gibi detaylar araçta yer bulmuş. Aracın içinde ise 3 kollu direksiyon simidi, askıda duran bilgi/eğlence sistemi ve çok sayıda metalik detay görülüyor.

Motor seçenekleri ise sedan modeldekiyle aynı olacak. Yani 241 bhp (179 kW) güç üreten 2.0 litrelik 4 silindirli ve 329 bhp (245 kW) güç üreten 3.0 litrelik V6 turboşarjlı üniteler C-Sınıfı Coupe’de de görev alacak. Ayrıca 470 bhp (350 kW) maksimum güç ve 650 Nm (479 lb-ft) maksimum tork üreten 4.0 litrelik çift turbolu V8 motorlu C63 AMG Coupe versiyonu da bulunacak.

Yenilenen Mercedes C-Sınıfı Coupe’nin bu yıl içinde tanıtılması bekleniyor.

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu