Haberler

Mercedes GLE63 AMG S Coupe tanıtıldı




X6 M’in direkt rakibi olarak çıkarılan GLE63 AMG S Coupe Mercedes tarafından Detroit’te tanıtıldı. Model agresif bir ön yüze, tek çubuklu ön ızgaraya ve büyük hava girişlerine sahip. Ayrıca LED farlar, titanyum grisi 22 inç hafif alaşım jantlar ve arkaya 4 egzoz çıkışı eklenmiş.

İç mekan standart modelden pek farklılık göstermese de altı düzleştirilmiş direksiyon, nappa deri spor koltuklar, karbonfiber detaylı revize edilmiş göstergeler modeli standart GLE den ayırıyor. Ayrıca AMG logolu paspaslar, aluminyum pedallar ve Harman Kardon ses sistemi modelde bulunan donanımlar arasında.

Kaputun altında ise 5.5 litrelik 577 beygir güç ve 760 nm tork üreten çift turbolu V8 motor bulunuyor. Bu değerler yere AMG Speedshift Plus 7G Tronic şanzıman ve 4MATIC 4 çeker sistemi ile aktarılıyor. Tüm bunlar birleşerek aracın 4.2 saniyede 0 dan 100 km/s hıza ulaşmasını sağlıyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. GLE “Mercedes X6” olmuş. GLE’nin Mercedes’e hiç yakışmayan iç ve dış tasarımı var. Mercedes BMW X6’dan kopyala yapıştır yapmış. GLE ile Mercedes BMW X6’nın yanından bile geçemez. Otomotiv dünyasında yıllarca rakipleri Mercedes’i taklit ederken şimdilerde ise Mercedes rakiplerini taklit etmeye başladı. Mercedes BMW’nin büyüklüğünü kabul etti bunu yaparak ister istemez

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu