Haberler

MINI Cooper JCW Amerika fiyatı belli oldu




Geçen ayki ön gösteriminden sonra, MINI sonunda resmi olarak John Cooper Works Hardtop versiyonunu Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuar’ında, pazarın beğenisine sundu.

Standart versiyonu ile kıyaslandığında eskisinden daha agresif görünen model, daha büyük hava alığı ve bal peteği desenli ön ızgara ile geliyor. Modelde aynı zamanda aerodinamik gövde eklentileri, LED farlar, arka tamponun ortasında konumlandırılmış çift çıkışlı egzoz sistemi ve şık 17 inç alaşım jantlar da yer alıyor.

Kabin içine geçildiğinde ise sizi kumaş spor koltuklar, spor direksiyon ve paslanmaz çelikten pedal takımı karşılıyor.

Model gücünü 2.0 litrelik çift turbolu dört silindirli motordan alıyor ve bu motor 228 beygir güç ve 320 Nm tork üretiyor. 0-100 hızlanmasını 5.9 saniyede tamamlayan model maksimum 246 Km/S hıza ulaşabiliyor. Modeli kontrolde tutma görevini ise spor süspansiyonları, yüksek performanslı frenleri ve elektronik diferansiyel kilidi sistemleri üstleniyor.

MINI Cooper JCW, Birleşik Devletler’de $30,600 fiyat etiketi ile ilk baharda satışa sunulacak. Ülkemizde ise bu fiyatın 150-170 bin türk lirası aralığında olacağını öngörüyoruz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu