Haberler

Real Racing’te GT4 yüzünü gösterdi




Konu hakkında detay vermekten sakınan şirket, oyuncuların yeni spor aracın tanıtımında rol alabileceklerinin ip ucunu verdi. Bu aynı zamanda, şirket yeni bir araç tanıtmak üzere, direksiyonuna ilk geçen sen ol da demek olabilir.

Porsche, modelin detaylarını paylaşmasa da, casus fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla, model agresif bir ön tampon tasarımı, ön lip ve şık bir spoyler ile gelecek. Modelde aynı zamanda hafif alaşım jant ve yüksek performanslı frenlere de yer verilmesi bekleniyor.

Modelde yer alacak olan motor henüz bilinmiyor ancak, 3.4 litrelik ünitenin küçük bir güncelleme ile sunulması ya da 911 S’te kullanılan 3.8 litrelik motorun gücü düşürülerek bu modelde yer alması bekleniyor.

Güncelleme:

Porsche, yayınladığı bir videoda istemeden de olsa kısmen GT4’ün arka kısmını göstermiş oldu. Aşağıdaki videoda 11 ile 14. saniyeler arasında sağ tarafta sıralı araçlar arasında büyük spoylerı ile dikkatinizi çekecektir. Bu demek oluyor ki araç lansmana hazır ve Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılabilir.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu