Haberler

Subaru Legacy’e sportif dokunuşlar




Subaru, Tokyo Auto Salon fuarında Legacy B4 Blitzen konseptini otomobil severlerin beğenisine sundu.

Güncel Legacy’nin temelleri üzerine inşa edilen model, tasarım anlamında bir önceki Legacy Blitzen serisinin mirasını devam ettiriyor. Premium Kırmızı rengine sahip arcın arka kısmında çok şık tasarımlı bir spoiler bulunurken ön kısmında ise geniş hava girişli, piyano black rengindeki petek yapılı ızgaranın kullanıldığı tampon tercih edilerek modelin güçlü sürüş performansı da görsel olarak desteklenmiş.

Legacy B4 Blitzen konseptinin iç mekanında ise bej renkli deri koltuklar ile birlikte piyano black ve kırmızı renkli detaylar göze çarpıyor. Legacy konseptini sadelik  ve işlevselliğin ön planda tutularak tasarlandığını belirten Japon markanın, modelle alakalı henüz teknik bir detay paylaşmadığını belirtelim.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu