Haberler

Top Gear canlı yayınla geri dönüyor




Geçtiğimiz haftalarda “Patagonya Özel” bölümünü yayınlayan BBC’nin sevilen programı Top Gear 18 Ocak akşamı canlı yayında izleyicilerin sorularını yanıtlıyor. 21 Sezon sonra ilk defa böyle bir şey yapan Top Gear ekibi, Londra’da gerçekleştirecekleri bu etkinliği Youtube ve BBC iPlayer üzerinden canlı olarak yayınlayacak. Soruları Facebook, Twitter ve Youtube üzerinden sorabilen izleyicileri büyük bir sürpriz beklediğini belirten üçlü, yeni sezonun çok özel ve eğlenceli olacağını söyledi.

 

İzleyicileri uzun bir süredir bekleten Clarkson, Hammond ve May bu canlı yayın vasıtasıyla hayranlarıyla daha yakın bir bağ kuracaklarını düşünüyor. Canlı yayın 18 Ocak akşamı Türkiye saatiyle 23.00’da başlayacak. 22. sezonun ilk bölümü ise 25 Ocak günü yayınlanacak.

Canlı yayını buradan izleyebilirsiniz;

 

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. uzun zamandır bekledim canlı yayınını iyi oldu bu
    panpalar sizde özketiniz canlı yayını 😀

  2. Çok keyifli ya 🙂 Herifler canlı yayın yapıyo ama önceden kurgulanmış herhangi bir bölümden hiçbir farkı yok. Başarı budur

  3. yarım saat oldu izleyeli mal mal adamlara bakıom ingilizce bilmemenin eksiklikleri işte

  4. JeremyClarkson 23.03 te twitterdan ; To everyone in this restaurant, im not here.im live on the red button yazdı yayın devam ederken 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu