Haberler

Toyota; itibarını en çok yükselten marka




Toyota, Türkiye otomotiv sektöründe “itibarını ve marka değerini” en çok yükselten kurum olmayı başardı. Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre işbirliği ile gerçekleştirilen Türkiye’de ekonominin lokomotifi olan 12 sektörün itibar ve marka değerini belirlemeye yönelik araştırma, pazarlama ve pazarlama iletişimi sürecindeki tüm paydaşların birlikte çalışmasının sonuçlarını ortaya koyması açısından da bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Toyota’ya hizmet veren Medya ve Halkla İlişkiler Ajansı Message İletişim, Reklam Ajansı Alamet-i Farika, Dijital Medya Ajansı Kompüter ve Medya Satın Alma Ajansı Universal McCann de “Toyota’nın 2014 yılında itibar ve marka değerini en çok yükselten kurum” olmasındaki katkılarından dolayı ödüllendirildi. İlk kez verilen “The ONE Awards-Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” düzenlenen bir törenle Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt ve Toyota’ya hizmet veren iletişim ajanslarının yetkililerine sunuldu.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu