Haberler

Tozlu araba camlarından sanat eserleri üretmek




Az sonra okuyacaklarınızdan sonra arabanız kirlendiği zaman onu hemen yıkatmanın o kadar da iyi bir fikir olmadığına karar verebilirsiniz. Belki arabanızı yıkatmadan önce, tozlu camlarına yaratıcı birşeyler çizmeyi denemelisiniz. Belki de ne kadar güzel veya ne kadar yaratıcı olursa olsun bu iş için bu kadar zaman harcamanın mantıksız olduğunu düşünebilirsiniz. Ama yine de Çin’de yaşayan bu emekli öğretmenin yaptıklarını görmeniz gerek.

67 yaşındaki bu Çinli emekli öğretmen tozlu araba camlarına hayal ettiği herşeyi yapabileceğinden emin olduğunu söylüyor. Bu yetenekli öğretmenin yaptığı çalışmalar sosyal ağlarda büyük ilgi görmeye başlayınca bunun gerçek olup olmadığına dair şüpheler ortaya çıkmaya başlıyor. Çinli öğretmenden bu yeteneğini kanıtlaması için bu mükemmel sanatını herkesin önünde bir kez daha yapması isteniyor. Bu sanatı canlı bir şekilde takip eden gazetecilerin raporuna göre, Çinli öğretmenin kendisini izleyenleri şaşırtması sadece 5 dakikasını alıyor.

Benzer şekilde İngiltere’de yaşayan bir sanaçtının kirli egzoz borularına parmağıyla çizdiği şeyler herkeste aynı şaşkınlığı yaratmıştı. Ancak bu İngiliz vatandaşın 36 yaşında ve ressam olduğunu da unutmamak gerekir. Çinli Xiao Xiangzhong’un 67 yaşında olması ve gerçek bir sanatçı olmamasına rağmen yaptığı bu iş takdir etmemek pek mümkün değil.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu