Haberler

Yeni A4 testte yakalandı




Yeni Audi A4 Lapland, Finlandiya’da kış testleri sırasında casus fotoğrafçılara yakalandı.

A3 modelinin izinden giden aracın ince ve zarif farları ve ön planaki tek parçalı büyük ızgarası, uzaktan baktığınızda bile onun bir A4 olduğunu rahatlıkla anlamanızı sağlıyor. Kapılara monte edilmiş yan aynalar, çift çıkışlı egzoz sistemi ve ince spoilera ev sahipliği yapan bagaj kapağı dikkat çeken yeni detaylar arasında. Ayrıca yenilenen stop grubu ve daha büyük arka kapılar göze çarpıyor.

Alüminyum ve yüksek mukavemetli çelikten üretilen MLB Evo platformu üzerinde kurulması beklenen araç asıl büyük değişikliği kabuğunun altında yaşayacak. Bu platform sayesinde araç selefinden 100 kg (220 lbs) daha hafif olacak.

Alışık olduğumuz motor seçeneklerinin sunulmaya devam edileceği aracın yeni bir plug-in hibrit versiyonu da bulunacak. 2.0 litrelik benzinli TFSI motora 95 bhp (71 kW) güç üreten elektrikli bir motorun eşlik edeceği hibrit model, yalnızca elektrik motoru kullanılırken 50 km’lik (31 mil) bir menzile sahip olacak.

2016 Audi A4’ün bu yıl içinde tanıtılması planlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Audi bu kafayla giderse Türkiye de doğru düzgün araç satamaz rakipleri BMW ve Mercedes 1.6 turbo motorları ile gayet iyi satış yaptılar Audi niye A4’e veya A6’ya 1.4 tsı 160 hp lık motoru koymuyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu