Haberler

Yeni Chevrolet Volt CES’te göründü




Chevrolet, ikinci nesil Volt için Las Vegas’taki CES fuarında bir ön gösterim hazırladı.

Yenilenen ön tasarımda ilginç ızgara tasarımı dikkat çekiyor. Modern görünümlü LED gündüz farları ve eskisinden çok daha hırçın görünen ön farlar da yeni detaylar arasında. Yan tarafa bakıldığında daha alçak bir tavan tasarımı göze çarpıyor, umarız bu durumun baş mesafesine olumsuz bir etkisi yoktur. Genel olarak pek devrimsel olmayan tasarımda Honda Civic etkilerine rastlamak mümkün.

2016 Volt’ta daha iyi bir direksiyon ve geliştirilmiş bir hızlanmanın olacağını belirten Chevrolet, kabin gürültüsü, titreşim ve sertliğin azalacağını vaadediyor. Yeni bataryanın LG’nin kimya bölümü LG Chem ile ortak geliştirildiği daha önceden doğrulanan bilgiler arasında. Kapasitesi önceki nesildekine göre %20 arttırılmasına rağmen 13 kg daha hafif olan batarya ümit veriyor. Chevrolet’in yeni Volt’un elektrik menzili hakkında söyledikleri de bunu doğrular nitelikte.

Yeni geliştirilen iki motorlu sistem, selefinden 45 kg daha hafif ve %5-%12 daha ekonomik olacak. 4 silindirli 1.5 litrelik benzin motoru ise emisyon değerleriyle oldukça iddialı olacak.

Chevrolet, 2016 Volt’un resmi tanıtımını 1 hafta sonra Detroit’te düzenlenen NAIAS’ta (Kuzey Amerika Otomotiv Fuarı) yapacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu