Haberler

Yeni nesil Accent yakalandı




Yeni nesil Hyundai Accent, ilk defa kamuflajlı bir şekilde Güney Kore’de görüntülendi. 2010 yılında yollara çıkan ve farklı pazarlarda Verna (Çin, Hindistan), Solaris (Rusya) ve Accent Blue (Türkiye) gibi farklı isimlerle yer alan Accent, kasa değiştirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene kasa değiştiren İ10 ve makyajlanan Elantra’yı piyasaya süren Hyundai, bu sene de i30‘u makyajlayıp yeni i20’yi yollara çıkardı.

Resmi olarak ne zaman tanıtılacağını bilmediğimiz, kamuflajlı olarak yakalanan Accent, Hyundai’nin değişimine devam ettiğini gösteriyor. Yakalanan görüntülerde güncel Accent ile arasındaki farkları ayırt edemesek de, Accent’in boyunun uzayacağını ve bu sayede daha ferah bir iç mekan sunacağını biliyoruz. Yeni Acccent’in ön tarafında hexogenal ızgara, arka tarafında ise led olmasını beklediğimiz yatay arka lambalar yer alacak.

Kappa isimli 1.0 litre 106 hp güç üreten turbo benzinli motor ve güncel 1.6 litre dizel motorun geliştirilmesiyle elde edilen yeni motor, güncel motorlarla beraber yeni Accent’in kaputunun altında yer alacak. Yeni geliştirilen 1.6 litrelik dizel motor, 136 beygir güç ve 306 nm tork üretecek ve sadece yeni geliştirilen 7 ileri oranlı çift kavrama DCT otomotik şanzımanla birlikte satışa sunulacak.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Şayet Accent ise ucuza kaçılmışlık dışından belli ediyor kendini. Sinyalli ayna olmayışı focus olmadığını gösterdi bile :). Arka kısımda salınım olacağı çok net. Ve önceki nesilden Cruze ile benzerlik gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu