Haberler

Yeni Punto, 500 Plus mı olacak?




Fiat’ın 2005 yılından bu yana ürettiği son nesil Punto’nun artık değişme zamanının geldiği hepimizin malumu. RM Design’ın Photoshop ustası Remco Meulendijk de bizimle aynı düşünde olacak ki Fiat’a Punto’nun yerini alabilecek 500 Plus isminde yeni bir otomobilin çizimleri göndererek bir öneride bulundu.

Fiat’ın 500X ve 500L gibi 500 ailesinden esinlenerek ortaya çıkarılan 500 Plus, boyutları ile B segmentine dahil olacağını belli ediyor .

2014 yılında 5 yıllık planını açıklayarak 500 ve 500 L arasındaki boşluğu doldurmayı düşündüğünü açıklayan Fiat, eğer uygun görülürse 500 Plus isimli modelini 2016 yılında satışa çıkaracak.

 

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu