Haberler

Yenilenen 6 serisi Detroit’te




Detroit Otomobil Fuar’ında boy gösteren BMW, 6 serisine yaptığı yenilikler ile ilgileri üzerinde topluyor. Bavyeralı üreticinin yaptığı makyajlar her zamanki gibi başarılı olmuş. Modellerindeki eksiklikleri ve hataları olabildiğince ince detaylarla gidermekte üstüne olmayan marka, bu sefer kollarını 6 serisi için sıvadı.

Makyajsız haline göre modeldeki en büyük değişiklik ön kısımda yer almakta. Klasik BMW ızgaralarındaki çıta sayısı dokuza düşürülmüş, makyajsız versiyonunda bu sayı ondu. Üzerinde yeniden çalışılan tampon grubuyla araç şimdi daha geniş bir görünüme sahip. Ayrıca Gran Coupe yazısı, modelin bu türevinde arka kapıların yan kısmına kabartma şeklinde yerleştirilmiş. Tüm versiyonlar ”Tam LED” aydınlatma sistemiyle gelmekte. İç kısımda da LED ışıklarla aracın sportif görünümü pekiştirilmiş.

Aracın tanıtım filmini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

6 serisi Convertible modelini galeriden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu