Haberler

Seat iyice abarttı




SEAT, Şubat ayı boyunca devam edecek kampanyasında üç modeli; Leon, Ibiza ve Altea XL için avantajlı fiyatlar ve cazip indirimler sunuyor.

Kampanyada SEAT’ın en ilgi gören model ailelerinden biri olan Leon’lar 49 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sunuluyor. Kampanyada ayrıca, Leon’un dizel versiyonlarında 3 bin TL’ye varan indirim olanağı da mevcut. Ibiza 1.4 85 hp Reference modelinde de fırsat devam ediyor Kampanya kapsamında SEAT’ın en çok ilgi gören modeli Ibiza’da da avantajlı fırsatlar devam ediyor. Ibiza 1.4 85hp Reference modeline, 35 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Geniş aileler için büyük fırsat SEAT’ın kampanyasına dâhil ettiği ve özellikle geniş aileler tarafından tercih edilen modeli Altea XL, 64 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. I-Tech donanım paketine sahip Altea XL, otomatik şanzımanlı ve 105 HP güç üreten 1.6 TDI motor seçeneğiyle ailelerin beğenisini şimdi fiyat avantajıyla da kazanıyor. Ön ve arka park sensörü, bluetooth ve direksiyondan kumanda edilebilen vites sisteminin standart olarak sunulduğu I-Tech paketinde ayrıca, titanyum rengi 16 inç alüminyum alaşım jantlar da mevcut.

Burak Musa YAVUZ

burakmusa@otopark.com

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Ulan bu ne biçim başlılar. Twitter’ına hacker girmiş ünlü twitlerine benzedi iyice başlıklar.

  2. bu tip başlıklar , içerikler devam ederse sadece youtube kanalını takip edeceğim . İşin kötüsü başlıklar 8-10 yaşa hitap ederken , çoğu haberin içeriği de başka sitelerden alınma , almayın arkadaşım başka sitelerden , girin yabancı sitelere çeviri yapın … arabam.com’dan falan haber almayın . bu konuda yazdıkça yazasım geliyor , “holden pozisyon değiştiriyor artık altta kalmayacak” , yemin ediyorum bulvar gazetesi başlığı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu