Haberler

2015’in En’leri




Bu yılki yarış oldukça çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Birden fazla kategoriye ayrılan ödüllerde üreticilerin en iyi otomobilleri ödül için savaşacak. Kategoriler ise şöyle: Yılın Otomobili, Yılın Lüks Otomobili, Yılın Performans Otomobili, Yılın Çevreci Otomobili ve Yılın En İyi Tasarımlı Otomobili. Yarışacak araçlar bu kategorilere göre ayrılmış durumda.

2015 Yılın Otomobili finalistleri: BMW 2-Serisi Active Tourer, Citroën C4 Cactus, Ford Mustang, Hyundai Genesis, Jeep Renegade, Mazda 2, Mercedes-Benz C-serisi MINI 5 kapı / MINI 4 kapı, Nissan Qashqai ve Volkswagen Passat.

2015 Yılın Lüks Otomobilleri finalistleri: BMW i8, BMW X6, Cadillac ATS Coupe, Cadillac Escalade, Kia K900, Lexus NX, Lexus RC, Lincoln MKC, Mercedes-Benz S-serisi Coupe ve Range Rover Autobiography Black LWB.

2015 Yılın Performans Otomobili finalistleri: Audi S1, Audi S3, Audi TT / TTS, Bentley Continental GT Speed, BMW M4 Coupe / M3 Sedan, Corvette Z06, Dodge Challenger SRT Hellcat, Jaguar F-Type R Coupe, Lexus RC-F ve Mercedes-Benz AMG GT.

2015 Yılın Çevreci Otomobili finalistleri: Hyundai x35 / Tucson Yakıt Hücresi, Kia Soul EV, Volvo XC90 T8 Çift Motor ve Volkswagen Golf GTE

2015 Yılın En iyi Tasarımlı Otomobili finalistleri: BMW 2-Series Active Tourer, Citroën C4 Cactus, Mercedes-Benz C-serisi, Porsche Macan ve Volvo XC90.

Ödül sahipleri 2 Nisan’da yapılacak New York Otomobil Fuar’ında duyurulacak.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu