Haberler

Abi vs kardeş




McLaren önümüzdeki hafta Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacağı P1 GTR ve 20. yüzyılın en hızlı arabası olan F1 GTR’ın pist videosunu yayımladı. Sınırlı sayıda üretilen, döneminin en hızlı ve en pahalı otomobili olan F1 GTR’ın ünü herkesce biliniyor. Asıl bilinmeyen ise yeni P1 GTR.

McLaren P1 GTR tam 1000 beygire (735,5 kW) sahip ve McLaren tarafından “pistlerde şimdiye kadar yapılmış en iyi sürücü arabası” olarak tanımlanıyor. Standart P1’den 50 kg daha hafif olan P1 GTR gücünün 800 beygirini çift turbolu 3.8 litre V8 benzinli motordan alırken, geriye kalan 200 beygirini elektrikli motordan alıyor.

 

Umut

Otomobil tutkum 3 yaşındayken annemin bana aldığı 1:24 ölçekli Ford Ka'ya karşı duyduğum sempati ile başladı ve büyüyerek devam etti, en son mühendislik okumama sebep oldu. Ayaklarım pedallara, kollarım direksiyona yetiştiğinden beri tekerleği olan herhangi bir araçtan aldığım hazzı başka hiçbir şeyden alamaz oldum. 2012'den beri hayranlıkla takip ettiğim Otopark ailesine 2014 sonunda katılmam hayatımda yeni bir sayfa açtı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu