Haberler

Avını bekliyor




Range Rover ve Jaguar marka otomobillere yaptığı modifikasyonlarla daha sportif görünmelerini sağlayan Alman modifiye firması Startech, 5-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Cenevre Motor Show’da Range Rover’ın özel bir versiyonunu sergileyeceğini açıkladı. Sergilemeyi düşündüğü otomobil ile alakalı fotoğraflar da paylaşan Startech, oldukça gösterişli bir otomobil yaratmayı başarmış.

Startech’in aktardığına göre aks mesafesi arttırılan otomobil, resimlerden de anlaşılacağı gibi özel tasarım bir bodykit ile birlikte çok şık detaylara sahip olacak. Aracın ön görünümünde büyük hava emiş kanallarına sahip tampon dikkat çekerken, tampona entegre edilmiş olan LED gündüz farları otomobile farklı bir hava katmış. Önden arkaya doğru geçtikçe şişirilmiş çamurluk ağızları ile bir bütün oluşturan marpiyeller aracın kaslı yapısına katkı sağlarken, dikiz aynalarındaki karbon fiber kapaklar sportiflik vurgusu yapıyor. Range Rover’ın arka kısmına geldiğimizde ise büyük bir difüzöre sahip yeni tampon dikkat çekerken, tavana monte edilmiş spoiler aracın sportifliğini devam ettiren detaylar arasında. Tüm bu görsel değişikliklerin yanında spor egzoz sistemi ile donatılacağı açıklanan model, 23 inc’lik alaşım jantlara sahip olacak.

Range Rover’ın iç mekanı ile alakalı herhangi bir fotoğraf paylaşmayan Startech yaptığı açıklamada, otomobilin iç mekanında  karbon fiber detayların kullanılacağı ve arka koltukta oturan yolcular için de piknik masası bulunacağını belirtti.

Otomobil camiasının dört gözle beklediği Cenevre Otomobil Fuarı öncesi yaptığı paylaşımla ilgi çekici otomobiller yarattığını bir kez daha gösteren Startech, fuarda ayrıca özel olarak hazırladığı Range Rover Sport ve Range Rover Evoque modellerini de otomobil severlerin beğenisine sunacak.

Kaynak: startech.de

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu