Haberler

Zirveyi kaptırmadık




Otopark ailesi olarak hepimiz hızlı otomobilleri ve hızı seviyoruz. Fakat bazen hız sevdasını vurdumduymazlık ya da aşırı özgüven ile birleştirerek, hem kendinin hem de trafikteki diğer sürücülerin ve yayaların hayatlarını tehlikeye atan sürücüler hepimizden tepki çekiyor. İngiliz Car Throttle sitesi ise tamda bu konuya dikkat çekmek için dünyanın çeşitli yerlerinden trafikteki en tehlikeli ilk on sürücünün videosunu hazırlamış. Çift katlı otobüs ile hız yapan otobüs şoföründen, otobana ters yönden dalan tıra kadar çeşitli kesitlerin de bulunduğu videoda bir numarada ise ülkemizden bir makas videosunun bulunması ise manidar.

http://youtu.be/B6-cqECVRlw

Utku Ulaş Tekin

Dört yaşımdayken babamın aldığı benden bir kaç ay büyük olan 92 model Renault Spring ile başladı tüm bu macera. İnsanların kullandığı hareket eden nesnelerin keşfine başlıyordum. Yaşım ilerledikçe daha da artan bir heyecan oldu bu nesneler içimde. Sonradan bu nesnelerin aslında nesne olmadığını, sadece otomobil tutkunu olan insanlar tarafından görülebilen ruhları olduğunu keşfettim. Fakat sıkıntı bu ruhları görebilen diğer insanları bulmaktı. Arayışın son bulduğu durak ise Otopark.com oldu.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. top10 u hazirlayan kesin 1 numaradaki yeğeni amca oğlu falan 😀 hayatimda gördüm en kötü top10 1 😀

  2. Eskiden benzer hareketler yapmis ama suan gayet sakin kullanan bir surucu olarak bir numaradaki arkadasi kiniyorum ama A3,un yol tutusu sinifinda cok onde, videoda zor gorunebilir ama cok daha ince hareketler oyun oynar gibi yapilabilmekte. Son olarak makas atmayin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu