Haberler

Bu kaçıncı makyaj?




Peugeot, sevilen hafif ticarisi Partner’i yeniledi.

Aracın ön yüzüne baktığımızda ilk önce diğer güncel Peugeot modellerindekini andıran ön ızgara göze çarpıyor. Ardından ilginç bir şekilde Citroen Berlingo’dan tanıdığımız far tasarımının aynısına rastlıyoruz. İki araç temelde birbirinin aynısı olmasına rağmen önceden far tasarımları farklıydı. Ön tampon tasarımı da yenilenerek LED gündüz ışıkları far altından, yuvarlak sis farlarının üzerine alınmış.

Partner Tepee modeli iki yeni renk seçeneğine (Artense Gri ve Moka Gri) ve opsiyonel 16 inçlik 8 kollu Managua alaşım jantlara kavuşmuş. Kabinde yeni “Onega gri” renk teması ve “Cadaska Roux” koltuk döşemesi bulunuyor. Yüksek donanımlı Partner ve Partner Outdoor modellerinde “NeoSpa” koltuk döşemesi de tercih edilebiliyor.

Makyajlı Partner, güçleri 75 HP’den (55 kW) 120 HP’ye (88 kW) kadar çıkan toplamda 7 çeşit benzinli VTi ve BlueHDi dizel motor seçeneği sunuyor. Yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu değerleri, motor seçeneği ve şanzıman seçeneğine (5 ileri manuel, 6 ileri manuel ya da ETG 6 otomatik) bağlı olarak ortalama %15 oranında azaltılmış. 67 HP (49 kW) gücündeki elektrik motoruyla Partner Electric modeli, tam dolu batarya ile 170 km (105 mil) yol alabiliyor.

Bluetooth, USB, AUX bağlantılarını destekleyen, ses tanıma, MirrorLink ve navigasyon özellikli 7 inç dokunmatik ekranlı yeni bilgi/eğlence sistemi makyajdan sonra eklenen yeni donanımlar arasında. Ön park sensörü ve geri görüş kamerası ise baz donanım dışındaki tüm donanım seviyelerinde opsiyonel olarak tercih edilebiliyor. Standart bir önden çekişli araca göre daha üstün çekiş sağlayan Grip Control sistemi de opsiyonel olarak sunulmaya devam ediyor.

2015 Peugeot Partner, gelecek hafta Cezayir Otomotiv Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşacak ve birkaç ay içinde satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. hiç olmusmu su an satılan kasa bunda daha şık bildign citreon berlingo uzuldum boyle yapmalarına

  2. Yıl olmuş 2015 o direksiyona bir iki tuş koyulur. Hiç mi diğer markalara bakmadınız be kardeşim. Partner yıllar önceki imajını maalesef kaybetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu