Haberler

Büyük tanıtım yarın




Skoda, dördüncü nesil Superb’in yarın yapılacak olan tanıtımı öncesi son kez bir ipucu yayınladı.

Video, Skoda’nın ilk V8 motorlu ve 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip aracı 1934 model Superb ile başlıyor ve detayların gösterilmesinin ardından kameralar dördüncü nesil Superb’e çevriliyor. Çek Cumhuriyeti kökenli üreticinin amiral gemisi modelinin dördüncü jenerasyonu, Volkswagen Passat B8 platformu üzerine kurulacak ve oldukça kapsamlı bir dizi yeniliğe sahne olarak yepyeni bir şekilde karşımıza çıkacak.

Daha önce yayınlanan ipucu görsellerinde tasarımı hakkında bazı izlenimler edindiğimiz aracın, iç mekanının görüntülerini yaklaşık 2 hafta önce sizlerle paylaşmıştık. Dingil mesafesindeki 80 mm’lik artış sayesinde zaten oldukça geniş bir yaşam alanı sunan selefine oranla daha da büyüyecek araçta çift kademeli bagaj kapağı tasarımından vazgeçilmiş. Bu sayede 595 litrelik bagaj hacmi 625 litreye yükseltilmiş. Bu rakam koltuklar katlandığında tam 1,760 litreye çıkıyor. Sedan kardeşi Passat’ın aksine liftback konfigürasyonunda tasarlanan aracın daha da yüksek hacimli Combi versiyonu da bulunacak.

Aracın daha sportif bir versiyonunun üretileceğini açıklayan Skoda, yeni Superb’in vRS versiyonunun gelmeyeceğinin altını çizdi. Yani sportif yenilikler sadece kozmetik olacak.

Yarın, Prag’da düzenlenecek özel bir basın organizasyonunda tanıtılacak Superb, Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk kez halk ile buluşacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu