Haberler

Cenevre’de merhaba diyecek!




Yeni nesil Volkswagen Passat’ın geçtiğimiz aylarda satışa çıkmasıyla, aynı platformu paylaşan ancak daha lüks özelliklere sahip CC modelinin render fotoğrafı internette paylaşıldı. Markanın da doğruladığı yeni model üzerindeki çalışmalar hala sürmekte. 2017 yılında piyasada olması bekleniyor. ‘Dört kapılı coupe’ otomobil mentalitesiyle tasarlanan yeni CC’nin, Cenevre Otomobil Fuarı’nda üretime yakın bir konseptinin tanıtılması bekleniyor.

Standart Passat ile aynı platformu paylaşayacak CC, 101 mm daha uzun yani 4868 mm uzunluğunda olacak. Tavan çizgisinin daha düşük ve açılı olan CC sportif bir görünüm kazanmasına rağmen baş mesafesinden biraz feragat edecek. Standart versiyondaki sedan bagaj kapağına nazaran tasarımdan dolayı liftback bagaj kapağı sistemini kullanacak olan otomobilde böylece sportif hatlar bölüm geçişlerinde de korunacak.

Volkswagen ABD CEO’su Michael Horn’un yaptığı açıklamaya göre fastback kasa tipinin de bulunduğu 2 CC modeli üzerinde çalıştıklarını belirtti. ABD’de satışların daha iyi duruma gelebilmesi için üretimin de yine bu bölgede yapılabileceği aktarılan detaylar arasında.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu