Haberler

Corolla ve Camry special edition




Toyota, piyasaya yeni giren başarılı orta sınıf modeli Camry’ye ve her dönem sınıfının en çok satan kompakt sınıftaki temsilcisi olan Corolla’ya özel bir sportif paket hazırladı.

Günümüzde çoğu marka, satışlarını arttırmak için belli modellerine özel tasarım paketleri çıkarır. Toyota’nın da bu özel paketi çıkarmak için seçtiği modeller, Kuzay Amerika’nın en çok satan orta sınıf sedanı olan Camry ve dünyanın en çok satan otomobili unvanını yıllardır hiç bırakmayan Corolla oldu. Yeni özel pakette motorlar aynı kalmasına rağmen, iç ve dış tasarımda yapılan değişiklerle araçlara sportif hava katılmış.

Camry Special Edition adlı pakette, parlak ve mat renklerle işlenmiş 18 inçlik jantlar, elden geçirilmiş arka farlar, Blizzard Pearl ve Blue Streak Metallic isimli iki farklı renk seçeneği olacak. İç kısımda mavi dikişler ve şeritler, Softex deri koltuklar, Entune Audio bilgi eğlence sistemi ve mobil cihazlar için Qi kablosuz şarj yerleri bulunuyor. Motorda ise herhangi bir değişiklik yok. 2.5 litrelik 4 silindirli motor, 6 ileri otomatik şanzıman ile birlikte sunulacak ve sadece 12000 adet Special Edition Camry üretilecek.

Dünyanın en çok satan modeli olarak bugüne kadar 40 milyonun üstünde satmış ve 11’inci nesliyle şu an satışta olan Corolla için de özel bir paket hazırlanmış. Special Edition Corolla isimli modelden sadece 8000 adet üretilecek. Özel paketli Corolla’da 17 inçlik alaşımlı jantlar olacak. Bu pakette Corolla, sadece Absolutely Red, Black Sand Pearl ve Super White isimli üç ayrı renk seçeneğiyle birlikte satışa sunulacak. İç tarafta ise çok fazla yenilik yok. Kırmızı renkteki dikiş ve şeritler, bu modeli standart bir Corolla’dan ayırt etmenizi sağlayacak. Motor gamında da herhangi bir değişiklik olmayacak.

Bu özel paketli iki Toyota, önümüzdeki hafta Chicago’da yapılacak olan araba fuarında sergilenecek ve ikisinin de fiyatı hakkında henüz kesin bir bilgi yok.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. corollanin ne kadar heyecansiz bir ic mekani var. tipki leon gibi. ki bunda kirmizi detaylar ile biraz renklendirmisler, kabul edilebilir bir duzeye gelmis..

  2. farklı renkler iç mekanı biraz olsun modernleştirmiş.ama toyota bu dijital saatten acilen vazgeçmesi lazım.araba ne kadar güzel olursa olsun bu saat ve kokpit tasarımı yüzünden hep eski model bir toyota nın içindeymiş gibi hissettiriyor…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu