Haberler

Fabia kırmızı elbisesini giydi




Skoda, Fabia model ailesine Monte Carlo özel versiyonunu ekledi.

Çek Cumhuriyeti kökenli üreticinin bu yıl 85.’si düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeniliklerle dolu bir standı bulunacak. Yepyeni Superb ve Octavia RS 230 markanın standını ziyaret etmek için zaten yeterli iki sebepti ancak Skoda bu sebeplere bir yenisini daha ekledi. Önceliği göze hitap etmek olan Monte Carlo versiyonlu Fabia hatchback ve Combi modelleri fuarda ziyaretçileri kendine çekecek.

Dış görünüme ve iç mekana bir dizi sportif tasarım detayı ekleyen versiyon, opsiyonel olarak spor süspansiyon ile de satın alınabilecek. Dıştan bakıldığında ilk göze çarpan detay siyah renkli 16 ve 17 inç büyüklüğündeki Monte Carlo modeline özel alaşım jantlar oluyor. Bunu filmli camlar (panaromik tavan camı da dahil) ve yan aynalar, marşpiyeller ve ön-arka tampon altlarındaki siyah boyalı detaylar takip ediyor. Dış görünümdeki son detay, Monte Carlo logosuyla süslenen siyah B sütunu oluyor.

Kabine geçtiğimizde, deri kaplı sportif direksiyon, özel tasarımlı spor koltuklar ve bolca kırmızı dikiş izi görüyoruz.

Motor seçeneklerinde herhangi bir değişiklik bulunmayan Skoda Fabia Monte Carlo, 3 Mart’ta ziyaretçilere kapılarını açan Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu