Haberler

KTM coştu bir kere!




Aralık ayında duyurulan KTM’nin Reiter mühendislikle birlikte GT4 Avrupa Serisi için geliştirdikleri yarış otomobili tanıtıldı. X-BOW GTR adını alacak olan aracın teknik detayları belli olmasa da Nisan ayında tüketicilerle buluşacak. Aracın başlangıç fiyatı 139.000 Euro olarak belirlenmiş.

Ön siparişlerden önce KTM ve Reiter Mart ayı içinde aracı fabrikadan çıkarıp SRO Performans Denge Testi’nde sınayacaklar. KTM’nin açıklamasına göre Avrupa GT4 yarışlarına katılacak birçok firma X-BOW GTR için şirket ile iletişime geçmiş bile, bu firmaların arasından Pirelli Dünya Yarışları’na katılacak olanlar da var.

Reiter Mühendisliğin sahibi Hans Reiter yaptığı bildiride: “X-BOW GTR en ileri yarış teknolojilerine sahip. Hatta bu teknolojilerden bazıları daha üst klansman yarışlarında ancak standart oluyor. Güvenliğe geldiğimizde bizim için akan sular durur. Bu yüzden monokok teknolojisinin sağladığı benzersiz korumayı tüketicilerimizle buluşturuyoruz.” dedi. Aracın yürütme maliyetleri konusunda ise sahiplerini üzmeyeceğini söyleyen Hans Reiter araçlarından oldukça umutlu olduklarını belirtti.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu