Haberler

Hem göze hem kulağa hitap ediyor




‘Mercedes-AMG C63 S Serisi 1’in bütün ayrıntılarının göründüğü fotoğraflar yayınlandı. Fotoğraflar ‘Mercedes-Benz Passion Blog’ ekibi tarafından paylaşıldı. Mercedes’in sportif modelinin fotoğraflarının, aracın satılacağı bir bayide çekildiği tahmin ediliyor.

Mat gri renge sahip araçta, karbonfiber kaplamalı ön ve arka difüzörler, yeni bagaj kapağı spoileri ve yeni yan eşikler ilk göze çarpan detaylar arasında. Spor sedan modeli önümüzdeki yıl içerisinde üretime geçip, satışa sunulması bekleniyor. Araçta aynı zamanda özel 19 inç AMG jantlar, çok sayıda parlak siyah ayrıntılar ve krom egzoz borusu içeren ‘AMG Night’ paketi yer alıyor.

Aracın iç mekanına geçtiğimizde ise siyah Nappa deri ‘AMG Performance’ koltukları bizi karşılıyor. Bu spor koltukların yanında elmas görünümlü döşeme ve kullanılan kırmızı dikişler aracın oldukça modern ve sportif görünmesini sağlıyor.

Araca gereken güç, 4.0 litrelik 8 silindirli biturbo motoru tarafından sağlanacak. Bu motor maksimum 510 beygir güç ve 700 Nm tork üretecek. Ayrıca bu motor, 7-ileri vites seçeneği sunan ‘AMG SPEEDSHIFT MCT’ spor şanzımanı ile kombine edilecek.

‘AMG C63 S Edition 1’ aracı 0’dan 100 km/s hıza sadece 4.0 saniyede ulaşabiliyor ve fabrika verilerine göre aracın maksimum hızı 250 km/s.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu